امروز یه غذا که با مرغ خوشمزه درست میشه و لا مصب خیلی هم خوش قیافه است و مزه جدیدی( حداقل برا من!) هم از مرغ بهتون میده رو مینویسم.ضمنا کمتر از یه ساعت حاضر میشه و یه شام سبک!! و خوشمزه رو هم میاره رو میزتون.
مواد لازم:
-سینه مرغ که دراز دراز برش دادین.( من که گرد گرد بریدم و اتفاقی هم نیفتاد!!!) حدود 500-400 گرم
-پیاز خلال شده و سرخ کرده که روغن اضافی اش رو گرفتین و گذاشتین کنار.
-کنجد یک قاشق غذاخوری ( اگه مزه اش رو دوست نداری میتونین نریزین ولی در کل طعم خاص و خوبی به غذا میده.)
-کدو یک عدد( که بلند و به قد و اندازه یه انگشت اشاره برشش دادین.کلا همه چی توی این غذا باریک و بلنده مثل من!!!)
-فلفل دلمه ای یک عدد ( اون هم باریک و بلند خلال شه)
قارچ 100 گرم / هویج 2 عدد اونم خلال باریک و بلند مثل من!!!! / نمک و فلفل/ 50 گرم کره
و مهم تر از همه سویا سس به مقدار 3-2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
قطعات سینه مرغ رو با کنجد و نصف سویا سس مخلوط کنین و بذارین یه 15 دقیقه ای تا مزه مواد به خورد مرغ برود.نمک و فلفل هم بزنین بهش البته.حالا کدو- هویج ها که نیم پز شدن و فلفل دلمه ای رو که قبلا باریک و بلند مثل من!!! خلال کردین رو تو روغت تفت بدین تا سبک و نرم بشن.قارچ های خلال شده رو هم جداگانه سرخ کنین و با اون پیار داغه که از قبل آماده کردین و روغنش رو گرفتین داخل سبزیجات بریزین.و در تابه رو بذارین تا 15 دقیقه ای سبزیجات و موادتون پخته بشن. تو این 15 دقیقه مرغ ها رو که تو 50 گرم کره سرخ کردین و بهش نمک و کمی فلفل زدین رو با مقدار باقیمانده سویا سس قاطی کنین و بذاریم این هم 10 دقیقه ای بمونه تا پخته بشه. یکمی اب مرغ یا اب جوش بهش اضافه کنین و بذارین با حرارت ملایم تقریبا بخار پز بشه. حالا ایم مرغ ها رو به تابه سبزیجات اضافه کین و مواد رو خوب و با دقت با هم مخلوط کینن اینگده رنگ و وارنگی این سبزیها خوگشل میشه که همون جا هوس میکینن بخورین! ولی جلوی خودتون رو میگیرین و میرین سراغ درست کردن سس چیلی .
مواد لازم برای سس چیلی:
سیر رنده شده 2 حبه /// فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد کوچک //// فلفل سبز کوچولو و تند یدونه ///// پیازچه ساطوری شده کمی ///سویا سس یک قاشق غذاخوری ///کره مقداری و سس کچاپ هم دو سه قاشق
سیر و پیازچه ها رو با کمی فلفل سبز تند از اون باریک هاش توی کره تفت میدین و بهش فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه میکنین و بعد سویا سس و سس کچاپ رو هم میریزین توش و 10-5 دقیقه روی حرارت ملایم میذارین تا سس غلیظ بشه.یعنی سس های داخلش خوب با کره و مواد دیگه اش قاطی شه و طعمشون رو به هم بدن.
این سس رو هم میتونین بریزین روی مرغ ها و هم میتونین توی یه ظرف جداگونه سرو کنین.
حالا میمونه تزیین غذا.
اول از همه برنج آماده شده و دم کشیده رو ( که من از دیروزش داشتم و فقط گرمش کردم) رو با زعفرون آب کرده و کمی کره قاطی کنین تا مزه و رنگ برنج خوشگل بشه.بعد یه کاسه کوچولو برمیدارین و داخلش رو سلوفان میکشین و برنج ها رو توی اون کاسه میریزین و با پشت قاشق کمی فشار میدین تا قالب گرد رو به خودش بگیره.اونوقت کاسه رو برعکس میکنین و برنج ها رو خوشگل و گرد قالبی توی دیس میذارین.روش رو هم با یکم جعفری تزیین کنین و کمی زرشک و خلال پسته روی برنج ها بریزین.حالا این چیلی چیکن رو بریزین دور تا دور برنج قالبی و با جعفری و گوجه گیلاسی و این جورا جینگولی منگولی ها تزیینش کنین.من که یکمی خلال سیب زمین هم که علی عاشقشه ریختم دور تا دور خوراک و رنگ های بدیعی بوجود اومد!!!! خداییش ما که دادیم این غذا رو شوهر بد ادامون خورد و خوشش اومد.ضمنا بر خلاف تصوری که من داشتم خیلی راحت تر وسریع تر از این حرفا آماده شد.حالشو ببرین.
پی نوشت :
من از خودم یه چیزی رو اضافه کردم و خیلی خوشم اومد از مزه این غذا.من یکی دو قاشق هم رب انار شمالی اصل دست ساز فامیل شوهر!!! رو هم ریختم توش و محشر شد
ماهی شکم پر -سوپ تره فرنگی - اش جو- کنسومه قارچ --ته چین قالبی بادمجون -کوفته تبریزی-کوکو سه رنگ-- ماهیچه مجلسی و......رو هم براتون در نظر دارم.فقط بگین از کدومش بیشتر خوشتون میاد تا اول اون رو بذارم...منتظرم وگرنه خودم براتون کله پاچه!!!!!! با خامه و شیر!!!!رو انتخاب میکنم .
قربونتون.
ماهیچه مجلسی لطفا
چشم!
گارسونننننننننننننننن
بدو سفارش خانوم رو بگیر.
چه جالب. این روزا که من نیاز به یاد گرفتن غذاهای جدید دارم، صمیم داره آموزش آشپزی می ده.
به به! من که از دستوز آشپزی دادنت خوشم می آد. از قدیم گفتن وصف العیش٬ نصف العیش. من که دستم به این خوراکیا نمیرسه٬ اما همینکه میخونم به وجد می ام! حالا یادم میگیرم٬ درستم میکنم بعده ها! خلاصه اینکه ته چین بادمجون رو بزار بی زحمت
tah cheen e bademjan lotfan
صمیم جان
مکزیکی ها هم این معجون را درست می کنند ولی بدون هویج چون یه کمی مزه ی شیرین بهش میده...در عوض فلفل دلمه ای سبز...زرد و قرمز در آن میریزند که حسابی رنگی میشه و اونو با نون یا برنج سرو می کنند و بهش میگن:
Chicken Fajita
چیکن فهیتا....که مکزیکی ها...جی را ح- ه تلفظ می کنند.
برنامه ی آشپزی را ادامه بده که من عاشق غذاهای سریع و کم دردسر مثل اینی که نوشتی...هستم.
ممنونم از توضیحت خاتون جان.
از آرام جان چه خبر؟(چشمک!!!)
ته چین قالبی بادمجون :)
سلام! من آپ کردم چه آپی!!! بیا یه سر به بلاگ من بزن! مرسی :)
سلام.چرا دیگه از خودت نمی نویسی؟از خودتم بنویس دیگه!!!
راستی وبلاگم با موضوع مبارزه با بد حجابی اپ شد...سری بزن...جالبه!!
بوس بای
این غذاهایی که میخوای آموزش بدی من بلدم.فقط کوکو رو بلد نیستم که چون همسری دوست نداره زیاد نپختم که یاد بگیرم. اول اونو یاد بده با ماهیچه مجلسی.
دستت درد نکنه
صمیم جونم سلام. من این غذا رو درست میکردم ولی نه با مرغ. با میگو درست میکنم و سس سویا میزنم. بعضی وقتا سرکه بالزامیک هم میزنم خوب میشه. در ضمن مرغی که با کنجد و سس سویا آماده کردی میتونی رو سیخ چوبی بزنی و کباب کنی. اونم خوب میشه ولی به نظر من با زعفرون و کنجد مزه دار کنی بهتره.
کوفته تبریزی
کوفته تبریزی
/
tah chen bademjan please please man kheili lheili vaghte donbalesham please
pleassssssssseeeeeeeeeeee tah chin bademjannnn pleaseeeeeeeeeeeeeee
سلام
این غذا که درست کردی فکر کنم خیلی خوشمزست ولی از این غذا ها که گفتی ما انتخاب کنیم حتما نمی دونستی که من یکی که جنبه ندارم حالا لیست غذاهایی که من می خوام عبارتند از :ماهی شکم پر -سوپ تره فرنگی - اش جو- کنسومه قارچ --ته چین قالبی بادمجون -کوفته تبریزی-کوکو سه رنگ-- ماهیچه مجلسی و....
ممنون از شما
سلام
چه قلم روان و قشنگی داری. دارم آرشیوت رو می خونم.
بابا اراده !!!
چه طوری هم رژیم داری هم از این غذاهای اشتها آور درست می کنی ؟؟؟
تو یکتایی یا باران یکتاست؟!!
با دو اسم متفاوت ولی آیدی یکسان که کامنت نمیذارن دلبندم که!!!!!!!!!!!
سلام
چه قلم روان و قشنگی داری. دارم آرشیوت را می خونم.
بابا اراده !!!!!!
چطوری هم رژیم داری هم از این غذاهای خوشمزه درست می کنی؟؟
امممممممم...............چیزه....ما هویجوری آبمون داره میریزه ... :))..........یعنی آب دهنمون از لب و لوچه مون سرازیر شده....عینهو آبشار نیاگارا
کوکوی سه رنگ لطفاْ یه پرس!
آی مردم که خوابید هنوز
چشم من منتظر است
دل من می خواهد
بروم جاییکه
اشک را می فهمند
ابر را می بینند
چشم من منتظر است
که تو را
در سفری طول و دراز
بی فریبی ساده
بی دروغی هرگز
با وجود همه ی خاطره ها
عاقبت خواهم یافت
راستی فهمیدی؟!
جای پای خبری هست هنوز ؟!
انتظار ثمری هست مرا ؟!
حالا من تو بیشتر غذاها رب نارنج شمالی میریزم، اونم معرکه میشه
نوش جان و مرسی که دستورش رو گذاشتی اینجا.
شاد باشی
رب نارنج رو نشنیده بودم مرجان.جه جالب!!!
برم از مامان شوشو بپرسم.
صمیم جون
اسم وبلاگتو بذار آموزش آشپزی!
دوستت داشتم و دارم
اما نرو تو سرازیری
صمیم جان ما که آشپزی نمی کنیم و فقط دلمون آب می شه ! بیا و یه کاری کن . یه وبلاگ آشپزی بزن این جا هم نوشته های قشنگتو بنویس که دلمون تنگ می شه براشون /
سلام...از رژیمت معلوم بود همون مشاوری اس که من پیشش رفتم (آزاد شهر)اخه دقیقا مثل رژیم من بود .. اما من تو هفته اول هیچی لاغر نشدمممممممممممم.....
یه سوال تو دقیق دقیق مطابق رژیم پیش میری؟گرسنه نمی شی؟هفته اول چقدر کم کردی؟
من تو هفته اول سه کیلو کم کردم.
نه اصلا دقیق نیسستم توش ولی راحت کم میکنم.خیلی هم به خودم گیر نمیدم.میذارم آروم ووریلکس کم کنه.
کوکو سه رنگ لطفا .... بوسسسسسس
سلام ...
می گم مطمینید اینجا وبلاگ رژیمی نیست ؟؟؟
قبلنا یه چیزای دیگه می نوشتیناااا
ماهی شکم پر بعد هم ماهیچه مجلسی
صمیم چی شده که دستور غذا میذاری تو وبت ؟؟؟
همین جوری.
خوشت نمیاد.نه؟
من می پینگونمت
کلا پلو رو توی خونه ما برای ناهار می خوریم جز مواقع مهمون بازی
شام معمولا نمی خورم یا سبک
اما خوشم اومد
و حتما می پخونمش
چرا پینگ نکردی؟؟؟
کوکوی سه رنگ
سلام
صمیم اشپز خوبه
اما من اون صمیمی رو میخوام که از خودش وخانواده خودش وخانواده جون مینوشت
راستی بچه جاری جان دختر شد یا پسر
ننوشتی
اوههههههههههه بعد هفت ماه الان میپرسی؟!!!!!(چشمک!!)
پسر بامزه و ناز.
fadat sham,oon bademjoono koofte tabrizi ro biar dar olaviatet!
bebin man aval goftidama,hagh ba mane!
اول ته چین قالبی بادمجون بعدش هم کوفته تبریزی
ممنون از درسهای اشپزیت صمیم جون
فقط یه چیزی در راستای هدف لاغری خودتم از این غذاها میخوری یا نه؟اخه منم رژیم دارم و هرچی درست میکنم خودم نمیتونم بخورم..
در حد یه ناخنک!
سلام ... کوکوی سه رنگ اگر امکانش باشه .. خیلی ممنونم .
کنسومه قارچ
سلام صمیم جان - وبلاگ خیلی قشنگی دارید. میشه خواهش کنم عکس غذاهارو بذاری؟ اگر برات امکان داره البته
مرسی از دستورات آشپزی قشنگت
عزیزم فعلا امکانش نیس ولی اگه بشه حتما چشم.
سلام
خوبی؟
لاغر شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وایییییییی
چه دستورات خوشمزه ای
درست میکنم
ممنون..
یه مدته نیومدم پیشت
میگما میدونی که من مامان دارم میشم؟؟
عکسمم گذاشتم
خیلی جالبه صمیم جان
منم یکی دوسال پیش کلاس آشپزی فنی حرفه ای میرفتم.ودقیقا همین غذا ها با همین اندازه مواد رو آموزش دیدم.حتما غذاهاشون از طرف سازمان تعیین شده است.
به هر حال ممنون.
چه جالب.آخه اینجا خصوصیه.البته زیر نظر فنی حرفه ای که حتما هست.
میگم صمیم جون کم کم داره بلاگت از روزنوشت تبدیل به مجله آشپزی می شه ها.... از خودت نمی نویسی دیگه؟؟؟
سلام
آخ جون اولم.......
کوکوی سه رنگ لطفاْ . . .